MONSTRUPS AFTER EIGHT

After Eight blev købt (sponsorat fra Jutlander Bank) i sommeren 2018,  hvor han blot var 5 år gammel. (Født 2013) Han har derfor stadig meget at lære, men tager alting i stiv arm. Han er klar på nye udfordringer og kan rides af både store og små. After Eight er god til både spring, dressur og ponygames, men elsker også en god strigletur og masser af opmærksomhed i stalden. After Eight blev nr. 3 i spring minimesterskabet 2019.

POLLE

Polle er vores lille maskot, som har været en del af elevhestene i mange år. Han er født i 2000.

Han er god til de mindste, og laver sjælden mere ballade end man kan grine af. Polle har deltaget i både spring, dressur og ponygames og han elsker især at spille fodbold med den store pilatesbold. Polle er altid glad for opmærksomhed.

Han ejes af Inge Bak Nielsen

KIT TOP

Kit Top er en kat. 3 pony, som vi har haft siden hun var helt ung. Hun har et fantastisk temperament, som gør at selv de aller mindste kan håndtere hende i stald og på bane. Kit Top er ligesom Star en rigtig god begynderpony, som nyder opmærksomheden fra alle børn.

HORSVANGS MATADOR

Matador er født i 2003, og har været en del af elevholdet de siden 2011.

Han er en fremadgående pony, som kan lide at lave noget. Han er klar på en frisk tur i skoven eller på springbanen. Han har tidligere gået en del spring, men gør sig også rigtig godt på dressurbanen. Matador har deltaget på kvadrilleholdet, og sammen med dem deltaget i landsfinaler.

FORZASA

Forsaza flyttede til HHH i 2019. På trods af hans højde, kan han gå med både store og små. Han er glad for at springe, men grundet nedsat syn på det ene øje er han ikke med på høje spring længere. Forsaza er ligeledes god til pony-games og andre breddeaktiviteter, da han ikke er bange for noget.

BOBBY BROWN

Bobby har været en del af trubben siden 2016. Han er ligeså godmodig som han er stor, og med hans langsomme bevægelser er han for mange en tryg og god ridehest til begyndere, men samtidig kan han også sættes i et højere gear og være med til de fleste dressurøvelser. Bobby blev Klubmester i dressur i 2018, ligesom han har deltaget i landsfinaler med kvadrilleholdet.

SABINA

Sabina er tidligere springpony, og gør sig stadig godt på springbanen. Hun er hurtig og sikker og blev derfor også vinder af minimesterskabet 2019. På dressurbanen er hun frisk og fremadgående, og hun egner sig derfor ikke til begyndere. Sabina bliver aldrig bange for noget, og vil gerne med på tur. Sabina er født i 2002

DINA

Dina er en rar og omgængelig kat. 3, som kan håndteres af alle børn. Hun nyder opmærksomhed, og giver altid en god ridetur.

 

OLINE

Oline er født i 2016 og købt som elevhest i 2021. Hun er en DV-hoppe, men har ikke den store uddannelse bag sig. Oline har et skønt temperament og vi forventer at hun bliver en vellidt elevhest med tiden.

BØGELY'S BIBI

Bibi er en kat. 1 New Forrest hoppe, som er tilredet på HHH i foråret 2021, hvorefter rideskolen købte hende. Hun er super cool i alle situationer og har en størrelse som passer til både børn og voksne. Bibi er fremadgående og kræver derfor en rutineret som kan vise hende vejen. Bibi er født i 2016

KERRI MAN aka MANSE

Manse er købt af HHH i 2021, efter han er blevet importeret fra Irland og tilredet i DK. Manse har et gemyt, som kan charmere enhver hestepige eller dreng. Han tager alt med ophøjet ro, og vi forventer os meget af ham.

MR. DARWIN

Han er købt af rideklubben i 2024. Darwin er tidligere springpony. Han er født i 2007 og er 2'er pony og egner sig til mange forskellige ryttere. 

MIKKEL

Mikkel ankom samme dag som Darwin. Mikkel er en ung herre fra 2019. Han har prøvet lidt forskelligt, inden han kom til os - dressur, spring, ponygames og ringridning. Han har et meget roligt sind og egner sig til både øvede og uøvede ryttere.