• Han Herreds Hestesportsklub
  • Han Herreds Hestesportsklub
  • Han Herreds Hestesportsklub

Log indTur til Vilhelmsborg Udskriv

Søndag d. 12/12-2010 havde 36 fra HHH en fabelagtig tur til Vilhelmsborg for at følge Danmarks største landsstævne, hvor klubben havde deltagelse af Line Nørager Kristensen. Line havde to heste med til start, nemlig Fashion og Akinos. Stævnet startede onsdag så vi kom derned på femte stævnedag. Line havde redet nogle rigtig flotte og gode ture dagene forinden og også opnået en placering. Dette medførte, at hun havde kvalificeret begge heste til "guldfinalen" søndag, så vi var alle meget spændte på at se den sidste klasse.
Vi havde afgang fra rideskolen kl. 8 og var i Århus omkring kl. 10. Vi kom så vi kunne se en del af "bronze-finalen", hele "sølv-finalen" og hele "youngster-finalen (for heste på 5 og 6 år). Og selvfølgelig den sidste finale "guld-finalen". Det var meninggen vi skulle køre hjem ved 16-tiden, men i det Line skulle ride lidt i 5, så vi blev nødt til at leje bussen en god time mere, så vi kunne få det hele med.

 Her ses en del af os og følger godt med i ridtene på banen.

Flere forældre havde forberedt mad til turen, så der var både pizzasnegle, pølsehorn, pastasalat, kartoffelsalat, frikadeller og ikke mindst kage. Så der var rigtig lagt op til hygge  

Den sidste klasse var som sagt "guld-finalen". Og sikke en stemning! Ikke mindst, da Line kom på banen på den første hest, Fashion, som gennemførte banen uden fejl - desværre sneg der sig en enkelt tidsfejl ind, så Fashion blev ikke kvalificeret til omspring. Men et ordentlig bifald fik hun med på vejen ;o)
Endnu større bifald modtog Akinos - der var der nemlig et fejlfrit ridt og vi skulle se parret igen til omspringing! Sikke som vi alle var oppe og køre!
Line formåede at ride en fantastisk omspringning også, hvilket rakte til en 4. plads. Så flot!

 Line Nørager på vej rundt på banen i guldfinalen

 Heppekoret fra HHH står klar til at hylde Lines flotte placering

Dette var ihvertfald en tur, vi håber nogle vil forsøge at arrangere igen. Mange fik rigtig meget ud af at se de mange dygtige ryttere springe baner, der er lidt højere end dem, de fleste springer hjemme til springtimerne ;o)

 Line modtager præmier for sin flotte 4. plads. 

Senest opdateret: Onsdag, 15. december 2010 10:13
 

Statistik

Indholdsvisningshits : 693579
RocketTheme Joomla Templates